#

Незалежність – це можливість бути собою

Руслан Кравченко (Голова Київської обласної військової адміністрації)

24.08.2023 10:39
Незалежність – це можливість бути собою

Незалежність – це можливість бути собою. Українцями! Право жити так, як вважаєш за потрібне. Робити те, що хочеш і що є правильним для тебе. Жити вільно і гідно. Бути частиною розвиненого та цивілізованого світу. Бути рівним серед найкращих. 

Ми відновили незалежність у 1991-му році. Але по-справжньому її не завжди цінували. Часом забували про головне – про себе і своє місце у світі.  

Сьогодні ми вкотре за тисячолітню історію вимушені зі зброєю в руках боронити нашу свободу та незалежність. І платимо занадто високу ціну. Але ми не маємо вибору, якщо хочемо й надалі бути українцями і жити в Україні.

Незалежність здобувають сильні. Ті, хто готовий битися за себе, за свою ідентичність та власну картину світу. Слабкі опиняються в ярмі. Українці – нація сильних людей.

На наших плечах – велика відповідальність перед минулими, сучасними та майбутніми поколіннями. І  саме тому ми переможемо. 

Свою незалежність ми доводимо щодня! Об'єднуємо зусилля та дії на благо Київщини, на благо нашої України.

Наша область – одна з тих, яка була окупована російським агресором. Ми добре розуміємо справжню вагу словам «свобода» та «незалежність». Ми вдячні кожному, хто боровся за визволення Київщини. Кожному, хто зберіг незалежність нашого регіону від російських окупантів.

Попри всі випробування, ми активно відновлюємо все те, що зруйнували російські війська. Крок за кроком сприяємо розвитку громад, відроджуємо економіку.

Тільки разом ми здобудемо перемогу. Тільки разом досягнемо більшого та кращого майбутнього для нас і наших нащадків.

Тільки разом побудуємо сильну, вільну, незалежну Україну. Країну щасливих й успішних людей. 

З Днем Незалежності!

Слава Україні!

Можливо, це малюнок: мереживо, незабудка болотна та текст

Читати "Моя Київщина" у Telegram