#

Обухівське районне управління поліції приємно здивувало

Георгій Мазурашу (народний депутат)

26.02.2023 10:51
Обухівське районне управління поліції приємно здивувало

Обухівське районне управління поліції приємно здивувало умовами, які там створені для роботи, прийому громадян, перебування під час тривоги (в укриття приходять і з сусідніх будинків/закладів), і, що особливо втішило мене, як голову Підкомітету фізичної культури і масового спорту в Комітеті Верховної Ради України з питань молоді і спорту, - для оздоровчих занять спортом (у підвалі облаштували і таку локацію, молодці!).

Ні, не "євроремонти із золотими унітазами":), звісно, але для наших реалій, думаю, цілком пристойні умови (ще б зарплату поліцейським підтягнути ближче до гідного рівня, не лише в умовах воєнного стану, але це сусідня тема).

Наскільки знаю, і за робочими показниками це управління є одним з кращих в області. 

Встиг познайомитись з керівництвом управління. Начальник Олег Григорович Петренко справив приємне враження. Відчувається якась позитивна "закалка". Але це на мої суб‘єктивні відчуття.

А взагалі я там був у цій справі. Сподіваюсь, будуть позитивні зрушення. З боку поліції бачу бажання і дії в бік вирішення справи відповідно до чинного законодавства. І так і має бути;)

Перепрошую, що не повідомив колезі з цього округу. Просто до мене звернулись громадяни, я відреагував, звернувся далі по інстанціях, як кажуть, і хочеться бачити фінал історії:)

Ще хотів зайти в місцевий терцентр комплектування та соціальної підтримки, але світла вже не бачив там, то вже був неробочий час, так що вже іншим разом, якщо, дасть Бог, буде нагода (хотів поцікавитись, як у них з мобілізацією та "мобілізацією здорового глузду", зокрема).

З надіями на краще,

Читати "Моя Київщина" у Facebook