#

Олег Іваненко (депутат Київської облради): Разом проти так званої формули Штайнмаєра

03.10.2019 12:17
Олег Іваненко (депутат Київської облради): Разом проти так званої формули Штайнмаєра

Хочу звернутися до депутатів усіх рівнів: Скликайте позачергові сесії сільських, селищних, районних, міських, обласних рад і протестуйте проти реалізації, так званої формули Штайнмаєра. Україна - це не тільки президент і його оточення. Україна - це ми всі! І з нашою думкою потрібно рахуватися!

Щоб не говорив Зеленський і його команда, ми повинні розуміти - вони нам намагаються проштовхнути навіть не компроміс з Росією, а повне виконання її умов, які кремль проштовхує з самого початку агресії 2014 року. Тому зараз стільки радості в Москві і у їхніх українських "колег", різного роду шуфричів, бойків і медведчуків ...

І це вже не тільки питання політики державного устрою України, а ще й питання конкретно Вашої честі і гідності. На сьогоднішній сесії Київської обласної ради я заявив, якщо так звана формула Зе-путіна-Штайнмаєра буде реалізована, то ми отримаємо у вигляді донбаських «депутатів» і «мерів» різного роду «гіві» і «моторол». І тоді ці злочинці і бандити будуть мати точно такі ж права і статус, що і Ви.

Невже Ви так себе не поважаєте і промовчите?

Я повністю підтримую ініціативу Євгена Гредунова про скликання позачергової сесії Броварської міської ради та ще раз прошу зробити це у всіх ваших громадах!

Слава Україні!

 

Читати "Моя Київщина" у Telegram