#

Олександр Барабушко (блогер, громадський діяч): Скільки коштує життя звичайної людини?

25.07.2019 12:13
Олександр Барабушко (блогер, громадський діяч): Скільки коштує життя звичайної людини?

На фото Юрій Булат — хлопець який жив в Києві і приїхав в неділю на вибори проголосувати і відвідати близьких. 
Його вбили в публічному місці ударом ножем в шию, перерізавши сонну артерію.

Сталося це в районі 5 ранку поруч з баром "Атлант». Потерпілий намагався відбитися від зловмисників, проте один з них дістав ніж і вдарив хлопця в шию. Від отриманих травм потерпілий помер на місці.

Три людини, які били Юру і в підсумку вбили - з так званої вірменської банди, яка кошмарить все місто. 
Підозрювані — Арман Хачтрян, Євген Стаханов та Дмитро Рибак.

Стаття, за якою триває слідство, п. 7 ч. 2. ст. 115 (Умисне вбивство з хуліганських мотивів) ККУ передбачає позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Але вчора Славутицький суд обрав запобіжний захід вбивці - тримання під вартою із можливістю внесення застави у сумі трохи більшій 288 тис грн.

Тільки уявіть собі - вбивця платить десятку баксів і далі спокійно ходить містом, залякує свідків та продовжує займатися звичними речами.

Я не буду черговий раз порівнювати свою заставу, але це просто жесть.

В мене багато знайомих зі Славутича і все місто тільки й говорить про цю жахливу трагедію, а тепер і про цю несправедливість.

В таких ситуаціях допомагає тільки суспільний резонанс. Прохання поширити допис, а Прокуратура Київської області відпрацювати по апеляції!

Родину моїх друзів спіткала подібна біда. Я писав про вбивство молодого студента НАУ — Артема Іуса «патріотами» з об’єднання Сокіл. Сьогодні 24 липня о 17 годині Солом'янський районний суд міста Києва буде обирати продовження запобіжного заходу одному з вбивць і розголос також потрібен. Без нашої уваги вбивць випускають під застави, під домашні арешти, як нічого і не бувало.

Читати "Моя Київщина" у Telegram