#

Олександр Дубінський (журналіст, телеведучий): Я йду на вибори, аби не допустити до влади Кононенка!

28.05.2019 15:57
 Олександр Дубінський (журналіст, телеведучий): Я йду на вибори, аби не допустити до влади Кононенка!
Олександр Дубінський

Друзі, вирішив піти на вибори в парламент по мажоритарному округу. Конкретно - по 94-му, де буде балотуватися подільник Порошенка, лідер фракції БПП в парламенті, Ігор Кононенко.

Вважаю своїм завданням не допустити до влади людину, яка в інтересах Порошенка обкрадала державу, і була одним зі стовпів його корупційної вертикалі.

Знаю, що боротьба буде важкою, тому що останні 2 роки Кононенко засівав округ краденими грошима, і сформував там свій адмінресурс на чолі з головою райради Василькова Баласинович.

Але впевнений, що всі прекрасно розуміють ціну цього "засіву", який здійснювався за рахунок коштів бюджету. У той час як Кононенко пі% мул наші з вами гроші в стократному розмірі. 

Розраховую на підтримку людей, які живуть в містах і селах, що входять в 94 виборчий округ. Якщо ви звідти - дайте зворотний зв'язок у коментарях. Мені потрібне ваше плече.

Звертаюся за підтримкою по цьому округу до Президента та керівника партії "Слуга народу" та прошу підтримати моє висування. Вважаю, що мій приклад - не повинен бути одиничним. Тому звертаюся до своїх відомих колег-журналістів, які займаються боротьбою з корупцією та пропоную їм разом зі мною висуватися в округах, де йдуть одіозні представники минулої влади.

Складімо разом список, і з ним я також готовий звернутися за підтримкою до Володимира Зеленського та його партії, щоб не допустити того самого реваншу та позбавити парламент від шахраїв і злодіїв. Якщо ми хочемо змінити країну, то потрібно діяти, а не тільки обурюватися в мережах. Вони за% али пи% діти і пи% дити. І повинні бути вигнані.

Читати "Моя Київщина" у Telegram