#

Олександр Горган (голова Київської ОДА): UVAGA.UA

20.06.2018 11:13
Олександр Горган (голова Київської ОДА): UVAGA.UA

«Уявіть собі, що кожен громадян зі свого мобільного телефону практично в один дотик отримає можливість повідомити про актуальну проблему. І не тільки повідомити, а ще й активно відстежувати динаміку її вирішення, розуміючи, хто з чиновників персонально несе за це відповідальність. Ще два роки тому ми про це й мріяти не могли». Так Президент України Петро Порошенко прокоментував запуск на Київщині системи UVAGA.UA 
– програмного інструменту, який дає можливість точно локалізувати проблему та чітко визначити конкретну посадову особу, яка відповідає за її вирішення.

UVAGA.UA - це спільний продукт міжфракційного депутатського об’єднання «Київщина» та Київської обласної державної адміністрації. Починаючи з цього місяця першими в Україні в Київській області усі органи державної і самоврядної влади використовують в своїй діяльності систему UVAGA.UA.

«Не треба чекати, не треба давати роки на виправлення. Одразу ж, миттєво. Ми знаємо, де точки проблеми – перевірити, спільно об’єднатися і цю проблему вирішити», – наголосив Президент.

Система розроблена за сприяння експертів Києво-Могилянської бізнес-школи і використовує концепцію «big data». Поряд з фокусуванням на результативне вирішення конкретної проблеми, географічне розташування якої в системі візуалізовано максимально точно, UVAGA.UA, агрегуючи колосальний обсяг даних різноманітного типу, дає можливість приймати системні рішення, оцінювати ефективність роботи як цілих відомств, так і окремих посадовців.

Читати "Моя Київщина" у Telegram