#

Олександр Левченко (мер Обухова): Наше місто достойно прийняло Чемпіонат Київської області

04.03.2019 17:16
Олександр Левченко (мер Обухова): Наше місто достойно прийняло Чемпіонат Київської області

Усі, кому подобається таеквондо, мали чудову нагоду відвідати в суботу Чемпіонат Київської області серед дітей, юнаків та юніорів з таеквондо ІТФ, який проходив в Обухові у спортивній залі РЦКіД.

Маю надію, що наше місто стане столицею і цього виду спорту, адже змагання з таеквондо, як і інших видів бойових мистецтв, у нас проходять досить часто. Цей Чемпіонат став надзвичайним ще й тим, що для спортсменів він є підготовкою до участі в Чемпіонаті України з таеквондо.

Отже, цього разу більше 300 учасників з різних міст Київської області представляли свою майстерність в бойовому мистецтві та спортивну підготовку.

Хочу щиро подякувати Президенту Федерації таеквондо ІТФ України Потернаку Віктору Миколайовичу, Президенту Київської обласної Федерації таеквондо Ук Дара Чану, тренеру та керівнику секції таеквондо "MUKIDO" в місті Обухів та місті Українка Максиму Ватричу та директору КЗ "Спорт для всіх" Дмитру Шевченку за справжнє свято спортивної майстерності та високої фізичної підготовки нашого підростаючого покоління. Дякую вам!

Також велика подяка батькам юних спортсменів і окрема подяка нашим учасникам! Зичу вам подальших визначних результатів, наснаги та високих перемог! Міцного здоров’я та удачі!

Читати "Моя Київщина" у Facebook