#

Олександр Павличук (головред порталу "Моя Київщина"): Влада не має права ігнорувати страшну загибель дитини в Борисполі

22.05.2018 13:09
Олександр Павличук (головред порталу "Моя Київщина"): Влада не має права ігнорувати страшну загибель дитини в Борисполі

Цими вихідними Київщину сколихнула страшна трагедія: на пішохідному переході у Борисполі рейсовий автобус на смерть збив дівчинку, а ще одну відправив до реанімації з численними травмами. Водія затримали, розпочали слідство. Громадськість обурена, місцеві жителі до місця трагедії несуть квіти та іграшки. У провідних ЗМІ ця ДТП на слуху вже кілька днів.

А що про це говорить керівництво області? Олександр Горган переживає за померлих від сурогатного алкоголю у Борисполі. Я розумію, що смерті від алкоголю – теж страшна трагедія, але люди бачили, що купували, вони його пробували. Хіба не помітили, що це якась «паль»?.

Водночас хочеться задати одне просте питання: скільки Горган розповідав про «нульову смертність» та «острівці безпеки»? Щось результату від цих піар-акцій голови КОДА не видно. Може він зараз все ж таки відзвітується за пророблену пророблену роботу?

Ганна Старикова велемовно вітає свого патрона Бондарєва з днем народження. І вочевидь, вся обласна партія Юлії Тимошенко загуляла, бо ані від самої голови облради, ані від депутатів жодної реакції немає. Зате вони на повну котушку розкручують флешмоб #минебоїмося, в назві якого так і хочеться змінити кілька букв.

Та й керівництво міста Бориспіль свою позицію не висловило – воно просто мовчить. Чи може була якась реакція від районної влади? Ні!

Навіть мажоритарний депутат від цього округу Сергій Міщенко, який, до речі, правоохоронець, просто проігнорував цю жахливу подію. Вочевидь, його більше хвиює боротьба з Віталієм Яремою, аніж життя дітей його округу. 

Пішохідний перехід по вулиці Київський Шлях - сумновідомий у Борисполі і смертельні ДТП там не рідкість. Одна Ірина Сисоєнко, яка за великим рахунком немає жодного відношення до Борисполя, висловила свою думку, як зберегти життя постраждалих людей у ДТП. Так, до Сисоєнко є питання відносно її лобіювання так званої «медичної реформи», але з людської і політичної точки зору її позиція викликає повагу.

А місцева влада мовчить… Їм не до цього… У них інші проблеми. Дитячі життя, схоже, їм абсолютно байдужі…

 

Читати "Моя Київщина" у Telegram