#

Олександр Павличук (головред порталу «Моя Київщина): Як нардеп Міщенко поставив Гройсмана на шпагат

06.06.2018 10:01
Олександр Павличук (головред порталу «Моя Київщина): Як нардеп Міщенко поставив Гройсмана на шпагат

Не так давно прем’єр-міністр Володимир Гройсман заявляв, що якщо йому делегують повноваження для вирішення проблем автомобілів на «євробляхах», то він вирішить її за один місяць. Амбітна заява…

Ці повноваження мала б делегувати Верховна Рада, проте хтозна, на скільки б цей процес затягнувся. Але тут Гройсману вирішив підсобити народний депутат Сергій Міщенко, який зареєстрував Постанову №8427, згідно з якою пропонується, щоб Верховна Рада делегувала Гройсману повноваження негайно вирішити питання легалізації в Україні авто на єврономерах.

Що це означає? А те, що тепер, якщо Верховна Рада буде затягувати з голосуванням за цю постанову, це дасть можливість Гройсману звинувачувати парламент в ігноруванні суспільно важливої проблеми.

Але, якщо постанову приймуть, то Гройсман, якщо він – людина слова, муситиме вирішити цю проблему швидко і якісно. Але дуже сумнівно, що уряд, за місяць може вирішити проблему «євроблях», яких в Україні сотні тисяч. У разі невиконання своєї обіцянки, це вчергове викличе питання щодо непрофпридатності прем’єра.

Бо за свої слова потрібно відповідати…

Читати "Моя Київщина" у Telegram