#

Олександр Соколовський (член Ради директорів Спілки українських підприємців): Гостомельський склозавод "Ветропак" - лідер галузі в Україні

14.06.2018 07:40
Олександр Соколовський (член Ради директорів Спілки українських підприємців): Гостомельський склозавод "Ветропак" - лідер галузі в Україні
Олександр Соколовський

Немає слів, як це круто! Сьогодні вдалося побувати на підприємстві, лідера скляної галузі - «Гостомельському склозаводі Ветропак». Там пройшло виїзне засідання Президії ФРУ, а екскурсію по виробництву провів Глава ФРУ, він же - Голова наглядової ради компанії, Дмитро Олійник!

Трохи про виробництво. Головна ознака успіху - черга фур на завантаження. У день вантажиться до 70 таких фур. А всього в рік проводиться більше 700 млн. Самих різних пляшок. За вагою це 240 тис.тонн! Валові продажу 1,7 млрд.грн. на рік. 25% всієї продукції йде на експорт! Податкове навантаження (сукупна) - понад 200 млн. Грн. на рік! Середня зарплата на виробництві - 16000 грн. до виплати податків. Працює 640 чоловік.

Ми пройшлися по вилизаним до блиску цехах. Звичайно, умови непрості - гарячі цехи, це висока кваліфікація, підвищена небезпека і увагу! Працює 8 машиноліній, одну з яких ви бачите на відео. Можна багато ще чого розповідати. Але організації і результату можна тільки позаздрити. І все це поруч, під Києвом!

Додам тільки, що обсяги виробництва зростають, при тому, що внутрішній ринок падає. Стає менше споживання. Але при цьому пропорційно зростає експорт, підприємство розвивається і є одним з лідерів в Європі. Дмитро Олійник, пишаюся, що є такі профі, як ти! На таких лідерах і тримається ще Україна!))

Читати "Моя Київщина" у Facebook