#

Олександр Таможній (депутат Бучанської міськради): Як мер Бучі Федорук вішає локшину на вуха жителям Бородянщини

12.06.2018 14:45
Олександр Таможній (депутат Бучанської міськради): Як мер Бучі Федорук вішає локшину на вуха жителям Бородянщини

Як відомо, згідно з перспективним планом до Бучанської ОТГ мають увійти окрім самої Бучі наступні населенні пункти: Ворзель, Блиставиця, Мироцьке, Гаврилівка, Луб’янка, Синяк, Бабинці, Воронківка, Рахівка, Червоне тощо. Мер Бучі Анатолій Федорук останнім часом активізував свої поїздки до цих сіл, обіцяючи всім «світле майбутнє». Найчастіше він катається до Ворзеля, де сидить його сестра, а також Блиставиці, де місцеві почали налаштовуватися проти Бучі. Намагається він також повернути на свій бік і Клавдієве.

Але справа в тому, що якогось чіткого плану розвитку громади мер Бучі не пропонує. Усе це обмежується загальними фразами про об’єднання згідно закону про децентралізацію. Але за кілька років цих катань і «сватання» він так і не запропонував нічого по суті. Об’їхавши усю об’єднану громаду, Федорук не запропонував хоча б якогось більш-менш чіткого економічного розвитку, і люди досі не розуміють, що він пропонує. Є картинка, є якісь святкові заходи, але на цьому все завершується.

Разом з ним по населеним пунктам завжди їздять наближені до нього люди Ігор Бартків та Іван Лисенко, а також і секретар ради Василь Олексюк. При цьому, схоже на те, що разом з цими персонажами Федорук возить з собою «групу підтримки» для голосування. І це в його стилі. Та й місцеві часто говорять про приїжджих з Бучі на слухання людей. Враховуючи любов Федорука до земельки, є підозра, що сама ідея громади спрямована лише на одне – отримати доступ до величезних земельних ресурсів, які потім можна буде оприбуткувати. Власне, в цьому і полягає вся економічна політика мера Бучі…

Читати "Моя Київщина" у Facebook