#

Олександр Терещук (голова Київської ОДА): Півроку облрада саботує прийняття бюджету розвитку області

17.05.2019 06:47
 Олександр Терещук (голова Київської ОДА): Півроку облрада саботує прийняття бюджету розвитку області

Вчора мав нагоду подивитись бенефіс пані Старікової. 

Я розумію, влаштовувати політичні вистави зараз в тренді, а для певних партійних сил піар завжди був понад усе.

На жаль, піар та власне збагачення набагато важливіші для окремих так званих "народних обранців", ніж добробут і життя мешканців Київщини, завдяки яким в них є можливість гріти свої сідниці в теплих кріслах.

Хочу озвучити лише декілька фактів. Саме фактів і лише фактів.

1. Команда голови Облради на утримання себе, коханих, у 2018 році виділила 42 млн.грн. В 2019 році апетити виросли – окрім цих 42 млн. вимагають ще 500 млн.грн на власні забаганки!

2. Через комунальні заклади Обласної ради виводяться бюджетні кошти. Як приклад, лише через Комунальне підприємство Київської обласної ради "Тетіївтепломережа" за 4 роки виведено понад 14 млн.грн. А на сьогодні в Обласної ради 149 таких закладів! Порахуйте самі. І це в той час, коли на будівництво шкіл та дитячих садочків постійно не вистачає коштів.

3. Ці схеми команда голови Облради прокручує вже не перший рік.

4. В проекті бюджету, який ми подали на розгляд Облради ще в лютому 2019, статті витрат, створені керівництвом ОР лише для власного збагачення - урізано. Адже ці гроші не повинні розходитись по кишенях можновладців, а мають витрачатись на потреби наших громадян, дітей, АТОшників, пенсіонерів, чорнобильців, людей із інвалідністю. 

Ми, як влада, маємо вирішувати проблеми простих людей, з якими я зустрічався і спілкувався в районах області, містах, містечках та селищах Київщини. А я особисто об’їхав кожен район, щоб сформувати проект бюджету з урахуванням усіх потреб жителів нашої області!

5. Всі матеріали щодо нецільового використання коштів Обласною радою, тобто пані Старіковою та її командою, передано до правоохоронних органів.

Висновки, чому ж у пані Старікової сталась така прикра істерика та нервовий зрив - робіть самі. Як кажуть, розумному достатньо.

 

Читати "Моя Київщина" у Facebook