#

Олексій Початовський жирує за рахунок членів Профспілки працівників охорони здоров'я

Віктор Євтушенко (голова профспілки працівників Білоцерківської станції екстреної медичної допомоги)

03.10.2020 19:23
Олексій Початовський жирує за рахунок членів Профспілки працівників охорони здоров'я
ПОВІДОМЛЕННЯ ДЛЯ ПРАЦІВНИКІВ СЛУЖБИ ЕМД КИЇВЩИНИ щодо протидії підписання Колективного договору головою обласної організації профспілки працівників охорони здоров’я України Початовським О.І.
Так-так, це – не помилка і це вам не здалося! Це – дійсно правда! Саме той керівник, котрий повинен відстоювати законні права своїх членів Профспілки, стояти на захисті тих, за рахунок чиїх внесків жирує сам і очолювана ним організація, всупереч здоровому глузду і без почуття сорому й совісті, став на захист… адміністрації КНП КОР "КОЦЕМДМК"!!!
Замість підтримки волевиявлення працівників, котрі більшістю голосів проголосували за реальні умови підвищення зарплат під час конференції, яка відбулася 26.08.2020 року в приміщенні Київоблради, гр. Початовський виявився серед тих чиновників старої радянської системи, яких в народі називають "продажними кишеньковими профспілками". Нічого путнього не досягнувши за своє довголітнє сидіння в кріслі голови цієї вимираючої громадської організації, цей «динозавр» намагається ще якийсь час всидіти на місці керівника, аби до самої смерті бути біля профспілкового корита з непоганою, як для пенсіонера, зарплатою за рахунок платників членських внесків. Під час конференції всі зрозуміли на чиєму боці цей діяч і чому так нахабно він поводився під час форуму і намагався зірвати його проведення, не дивлячись на те, що головуючий кілька разів був вимушений виносити йому попередження про неприпустимість такої поведінки та видалення із зали. Гадаю, що ви здогадалися ким був запрошений гр. Початовський на це зібрання і яка роль йому відводилася! Але виявилося, що й достойно програвати цей "гомосовєтікус" не вміє!
Щодо пояснень, які надав гр. Початовський на запит гендиректорки КНП, то в них цілком відсутні юридичні аспекти, а його бажання ґрунтуються на припущеннях, аби видати напівправду за істину. Але розтлумачувати всі юридичні колізії його опусу я не буду, через те, що не бачу необхідності доводити, що чорне – є чорне, а біле – є біле. Для цього є фахові юристи, які вже працюють над опусом Початовського і, вочевидь, доведуть справу до суду. А самого голову цієї "захисної" організації осудить історія і ті нечисленні працівники, які ще за радянських часів вступили в цю кишенькову профспілку і бояться вийти з неї через впевненість шантажу безробіттям з боку "прикормлених" керівників. Отак в своєрідному симбіозі й доживають дві, по-суті братні, структури: адміністрація та їхня слухняна профспілка... Живуть раковою пухлиною на тілі простих робітників, висмоктуючи останні копійки із їхніх і так невеликих зарплат!
Більше додати нічого, окрім фото так званого «захисника» працівників Початовського О.І. та його документальної відповіді на запит пані Шарко О.М.
Читати "Моя Київщина" у Facebook