#

Олексій Дорошенко (депутат Київоблради): Про несвідому еклогічну свідомість

07.10.2019 06:39
Олексій Дорошенко (депутат Київоблради): Про несвідому еклогічну свідомість

На вересневій сесії Київської обласної ради виступив проти того, що ми, як депутати, підтримуємо місцеві громади в бажанні заборонити всі проекти, пов’язані з екологією. Оскільки вони потребують екологічної експертизи та дозвіл громади, то всі вони залишаються лише на папері.

Ми підтримали громаду, яка виступає проти будівництва кар’єру по видобутку титану. Якщо ми хочемо зробити проект більш екологічним, то необхідно висунити додаткові умови, а не забороняти по суті.

Ми, маю на увазі громадян нашої країни, виступаємо проти заводів із сортування та переробки сміття, тому маємо майже під кожним селом і містом нелегальне сміттєзвалище. Ми навіть виступали проти будівництва заводу з захоронення відпрацьованого ядерного палива в Чорнобильській зоні, яка є не меншою загрозою як така.

Я, наприклад, на останніх виборах до парламенту, коли побачив борди одного з кандидатів, який виступав проти будівництва сміттєпереробного заводу неподалік від мого дому, вирішив що за популіста в найгіршому сенсі цього слова голосувати не буду. Дякую за підтримку ряд своїх колег та розумію всіх інших.
Громади нашої країни виступають проти сміттєпереробки, депутати їх підтримують, і країна потопає в смітті. Громади виступають проти альтернативного видобутку газу, яке крокує всім світом, депутати звісно їх підтримують, і ми залишаємося залежними від Росії. Тому бажаючи добра людям та самім собі ми робимо іноді прямо протилежне, а потім від’їжджаємо за кордон в пошуках кращої долі…

Читати "Моя Київщина" у Facebook