#

Олексій Тамразов (бізнесмен, активіст): Чому губернатор Горган може перетворитися на маленького Януковича

01.09.2017 06:27
Олексій Тамразов (бізнесмен, активіст): Чому губернатор Горган може перетворитися на маленького Януковича

Розповім коротку історію про главу Київської області Олександра Горгана.

Можна знайти в джерелах інформацію про те, що нинішній глава області активний спортсмен/любитель. Заслуговує на окрему увагу те, що він в 2014-му закінчив повноцінний Ironman (змагання з тріатлону). Результат в даному випадку неважливий.3,8 кмплавання, 180 км на велосипеді і 42 км – біг: закінчити, це великий результат.

Минув час, Олександр став главою області. Мабуть на тренування часу не залишилося, з'явилася зайва вага, але колишнє молодецтво спокою не дає. І ось уже в цьому році глава області зібрав мерів і глав районів області, запропонував влаштувати змагання з бігу на зовсім невелику дистанцію (від кілометра до трьох точно вже не пригадаю). Приз - виділення коштів з бюджету області на потреби міста/району. Сума теж символічна (близько 100 тис грн).

Але прямо перед забігом він всіх зібрав і сказав "я в будь-якому випадку повинен прибігти перший, а далі як хочете". Бігли повільно. Десь по 5-6 хв/км. Але один неслухняний вирішив обігнати главу області і глава області голосно при всіх "порушника" пригальмував.

До чого я це розповідаю. І сам не знаю) Просто історія і смішна і немає одночасно.

Будь-який спортсмен і реформатор може перетворитися на маленького Януковича).

Читати "Моя Київщина" у Facebook