#

Ольга Туній (кандидат у депутати по 93 округу): Дякую за підтримку рідному Переяславу!

14.08.2019 14:55
Ольга Туній (кандидат у депутати по 93 округу): Дякую за підтримку рідному Переяславу!

Друзі! Дякую всім вам за підтримку, за віру і за ваші голоси! Особливо дякую за підтримку рідному Переяславу! 

За попередніми даними у Переяславі я посіла 2-ге місце, після кандидата від "Слуги народу". Я йшла як самовисуванка, а отже ЖОДНОГО голосу мені не додав партійний рейтинг. Натомість кожен, хто проголосував за мене, - повірив особисто мені. І це величезний кредит довіри і відповідальність, які я з вдячністю приймаю і беру на озброєння для подальших кроків.

Я пишаюся кампанією, яку пройшла. Я йшла як самовисуванка, без партійної підтримки. Було не легко, навіть страшно, особливо зробити перший крок. Але давні друзі, друзі батьків, друзі друзів, просто хороші люди, незнайомі підставили плече і навіть тоді, коли не очікувала. За цей час ми стали ніби однією великою родиною. Я вірю і сподіваюся, що наші перші кроки переростуть у щось більше, у конкретні ініціативи та результати, у справжню команду змін!

Дякую тим, хто підтримав мене публічно, хто цікавився моєю програмою, хто їздив на зустрічі, хто допомагав роздавати листівки, хто давав поради, хто будив о 6-й ранку, хто придумав слоган, хто зацінив гарбуза.

Дякую за шквал дзвінків та повідомлень як на початку кампанії, так і перед днем Х, за неймовірну кількість слів підтримки і побажань успіху! Друзі, кожне ваше слово - це підтвердження, що все недаремно!

Окрема вдячність тим, хто обливав мене брудом! Я стала тільки сильнішою! І Тепер знаю, що вам так болить.

Українці зробили свій вибір і тепер починається етап тяжкої праці з виконання обцінок побудувати країну мрій. Я також мрію, щоб Україна була сильною, європейською, успішною країною! Тому готова до нелегкої роботи. З вірою, що зміни близько.

Ну а щодо найближчих планів - буду відсипатися та від‘їдатися, бо хто зна, що буде далі, а далі буде.

Читати "Моя Київщина" у Facebook