#

Ольга Василевська-Смаглюк (нардеп-мажоритарник від Київщини): Усі співбесіди у міністра Оржеля проводить бізнесмен Ігор Тинний

23.10.2019 05:30
Ольга Василевська-Смаглюк (нардеп-мажоритарник від Київщини): Усі співбесіди у міністра  Оржеля проводить бізнесмен Ігор Тинний

Подивилась в колеги Олександра Дубінського, що всі співбесіди в міністра Олекся Оржеля проводить такий собі Ігор Тинний, бізнес-партнер Юлії Льовочкіної. Це той, що управляє сміттєвими полігонами та заводом Енергія.

Саме Тинний за дорученням Оржеля затверджує претендентів на Агентства, які входять до сфери управління Мінекоенерго. Співбесіди проходять в столичних ресторанах, які теж перебувають у власності Тинного.

Це просто пісня! Іспанський сором.

Діти задихаються від смогу, викидів заводу Енергія. Все це призводить до обструктивних бронхітів, аденоідітів. Провітрити приміщення неможливо. Дитячі садки не виводять дітей на прогулянки. Я відправила десяток запитів та звернень про це в правоохоронні органи, Кабмін.

Вся спільнота вже кілька місяців б‘є в набат щодо порушення всіх екологічних норм. А міністр мовчить, зате його бізнес-партнер займається призначеннями в найбільш ключові агентства. Володимир Зеленський, Олексій Гончарук, Дмитро Разумков, вимагаю звіт міністра Оржеля у Верховній Раді!

Читати "Моя Київщина" у Telegram