#

Ольга Василевська-Смаглюк (народна депутатка України): Ініціювала зустріч з Андрієм Нєбитовим з приводу сумнівних забудов у Бучі

12.12.2019 12:38
Ольга Василевська-Смаглюк (народна депутатка України): Ініціювала зустріч з Андрієм Нєбитовим з приводу сумнівних забудов у Бучі

Ініціювала зустріч з очільником Київської обласної поліції Андрієм Нєбитовим, його заступником зі слідства Сергієм Рикуном та очільником Ірпінськоі поліції Олегом Петренком з приводу сумнівних забудов у Бучі. Говорили про Кампу, ТОВ Споруда та ділянку біля дитячого табору "Променистий", яка належить Нацполіціі.

Вдячна поліції за миттєве реагування та конструктив.

По Кампі всі клопотання за надуманих причин завертала місцева прокуратура, на чолі з Улінцем. Улінця перевели в Бровари. Зараз там нова людина знайомиться з роботою і, сподіваюсь, працюватиме на благо людей, а не забудовників. Також сподіваюсь на те, що в Києво-Святошинського прокурора Дмитруня відбудеться розділення на дружбу і службу і він припинить поєднувати ці речі.

По Споруді домовились перевірити дозволи ДАБІ. Там, нагадаю, видані дозволи на приватне будівництво, яке раптом перетворюється в торгово-розважальний комплекс. Там, за моєю інформацією,є інтереси колишнього прокурора Пацкана та його брата, голови Рахункової палати.

По забудові на місці реліктового лісу на ділянці, яка належить Нацполіції, звернула увагу Нєбитова, що фірма з якою є інвестиційна угода - Інвестбудкапітал- має всі ознаки фіктивності і пов’язана спільними телефонами та адресами зі скандальним забудовником Кампи Антоном Мирончуком та партнером Ярослава Москаленка Сергієм Ареф’євим. Тож угоду варто було б розірвати і, можливо, в тісній співпраці з владою Бучі знайти більш вдалу ділянку.

Читати "Моя Київщина" у Facebook