#

Ольга Василевська (журналіст): Є дві причини, чому я йду в депутати по 96 округу

11.06.2019 08:24
Ольга Василевська (журналіст): Є дві причини, чому я йду в депутати по 96 округу

Перша. Не допустити в український парламент колишнього "регіонала", голову фракції "Воля народу" Ярослава Москаленка. Людину, яка згідно письмової реєстрації, була в парламенті 23 рази з 524. Людину, яка за останній рік виступила з трибуни парламенту аж двічі, і подала аж 6 законопроектів, 5 з яких відкликала, а доля останнього невідома. Тим не менш, це не заважає Москаленку отримувати голоси виборців. Розумію, що до мажоритарної системи неоднозначне ставлення, тому маю чіткий план дій і для цього.

І тут моя друга ціль. Перевірити, чи правда людині потрібно від депутата 500 гривень, кіло гречки і забрендована лавочка. І чи правда, що більшість з нас - людей - не здатна "грати в довгу", делегуючи свою волю через депутата. Тоді мажоритарка мертва.  Я вірю, що все набагато краще. Мені дістався чи не найбільший округ в Україні. Дуже інтелігентний, освічений, самодостатній. Моя участь у виборах обов`язково стане основою для масштабного суспільного проекту, подробиці я розкажу 22 липня, незалежно від того, хто виграє. Такий мій задум.

Я була лише гостем на з'їзді партії "Слуги народу" і не вступила в неї, тому що надаю партії підтримку інтелектуальну, а партія мені - організаційну. Моя участь у виборах не є остаточною, адже партія залишила за собою право протягом місяця переглянути мажоритарних кандидатів. Я ж залишаю за собою можливість контролювати все, що там відбувається: це чи-то зсередини, чи-то ззовні. Але контроль обов'язково буде!

Читати "Моя Київщина" у Telegram