#

Організовую конкурс для жителів Броварської ОТГ у двох номінаціях

Ярослав Добрівський (громадський діяч)

04.04.2021 18:08
Організовую конкурс для жителів Броварської ОТГ у двох номінаціях

За моєї ініціативи у Броварській ОТГ пройде конкурс-огляд на кращий благоустрій у номінаціях:

  • кращий благоустрій двору "Почни змінювати світ на краще зі свого двору";
  • кращий благоустрій під'їзду "Мій під'їзд – найкращий".

Якщо у Вас краса і порядок у під'їзді, на подвір'ї, прилеглій території, якщо Ви прихильник ландшафтного дизайну і з творчістю підходите до облаштування будинків, дворів та клумб біля них, то, як говорять, – ми йдемо до Вас.

Іншими словами: поспішаємо повідомити усіх мешканців Броварської об'єднаної територіальної громади (а в нашій об'єднаній громаді справжніх господарів багато), що огляд-конкурс на кращий благоустрій будинків приватного сектору, будинків та дворів серед багатоквартирних будинків, прилеглої території скоро розпочнеться!

Варто наголосити, що під'їзд та подвір’я, прилегла територія, які в підсумку можуть претендувати на титул «найкращих», повинні відповідати таким вимогам: чистота, порядок, задовільний архітектурний та санітарний стан, озеленення, оригінальність архітектурних елементів будівлі, огорож, квітників і загалом естетика та своєрідність в оформленні усієї прибудинкової "інфраструктури".

Будьмо господарями своїх осель і своєї громади. Бо це наше право, наш обов’язок!  На переможців чекають цінні призи! Слідкуйте за початком конкурсу на сторінці "Ярослав Добрівський" у Facebook.

Читати "Моя Київщина" у Telegram