#

Основні положення Стратегії розвитку Ірпінської громади

Володимир Карплюк (ексмер Ірпеня)

02.10.2020 13:22
Основні положення Стратегії розвитку Ірпінської громади

1. Освіта. Будівництво шкіл та дитячих садочків, розвантаження дитячих закладів і вирішення проблем.
2. Медицина. Завершення будівництва "Медичного містечка" із усім комплексом послуг по вулиці Садовій та спорудження нових амбулаторій.
3. Водопостачання. Програма "Чиста питна вода" - завершення будівництва найбільшої в регіоні станції очистки та знезалізнення води на вул. Чехова в Ірпені та заміна старих водопровідних мереж.
4. Дороги. Завершення реконструкції доріг - основних та всіх провулків і проїздів.
5. Екологія. Очищення річки Ірпінь, роздільний збір сміття, масштабне озеленення.
6. Робочі міста. Створення робочих місць і залучення інвестицій завдяки індустріальному парку, ІТ-центру та розвитку туризму "вихідного дня".
7. Соціальний захист. Програма підтримки людей поважного віку, будівництво будинку для проживання та дозвілля людей поважного віку.
8. Упорядкування забудови. Розроблення та прийняття комплексної схеми, яка регулюватиме поверховість будівництва та забезпечить збереження приватного сектору.
9. Культура та спорт. Відкриття спорткомплексу з басейном на Ірпінській набережній, спорудження артгалереї, збереження історико-культурної спадщини, реконструкція будинків культури.
10. ВелоІрпінь. З‘єднання велодоріжками набережної Ірпеня з Варшавською та Житомирськими трасами вздовж міста Ірпінь, з‘єднання велодоріжками Набережної та всіх парків і скверів міста, нові велопарковки та прокати, велотуризм.

Читати "Моя Київщина" у Telegram