#

Павло Лаврусь (активіст, Біла Церква): Київоблгаз збут-терористи?

03.09.2018 08:41
Павло Лаврусь (активіст, Біла Церква): Київоблгаз збут-терористи?

Учора ввечері звернулися до мене люди й розповіли, що у них газова служба (той же "Київоблгаз") перекрили газ по всьому стояку, зробили пломбу біля лічильника і декілька днів люди сиділи без газу.

Перші рази люди самі увімкнули газ і продовжували користуватися послугою за яку вони платять крім одного боржника. Тобто, через одну людину, вони перекрили всім газ не дивлячись, що угоди індивідуальні з кожною квартирою. Будинок за адресою Молодіжна 8 і обслуговує його ЖЕК №7.

Люди викликали поліцію та аварійну газову службу. Поліція відмовлялася приїхати, казали телефоном, що нічим допомогти не можуть, проте не ризикнули відмовити людині у написанні заяви й приїхали через годину. Аварійна газова служба приїхала взагалі через три години після виклику. Як тільки не "морозилися" працівники вигадуючи на ходу проблеми й причини перекриття газу людям.

Зрештою, поліція прийняла заяву про злочин і ще сказали, що по місту останні місяці такі випадки стали дуже часті й Київоблгаз вигадує різні причини для перекриття газу мешканцям тим самим шантажує їх, через одного якогось боржника. Таке враження, що взагалі втратили здоровий глузд і наче хочуть, щоб люди чи сплатили за боржника, чи вибивали борги. У свою чергу аварійна служба пройшлася по квартирах, майже нічого не перевіряючи крім однієї квартири в якій знімали на камеру їхні дії і включила газ людям. Питання, навіщо таке робити, якщо все одно видно навіть останньому ідіоту, що це обман?

Може ви чули ще про такі випадки? Я хочу звернутися до вас, можливо хтось знає, що в таких випадках потрібно робити, і що можна зробити з цією "конторою" яка таке робить з людьми? До речі, є зафіксовані довідки з лікарні, що діти захворіли через недоїдання (їжу приготувати без газу не можна) і також інші докази, що через відсутність газопостачання постраждали люди як матеріально, так і морально.

Читати "Моя Київщина" у Facebook