#

Павло Лаврусь (активіст, Біла Церква): Як з парку Шевченка роблять наливайку

12.05.2017 08:31
Павло Лаврусь (активіст, Біла Церква): Як з парку Шевченка роблять наливайку

А Білоцерківський парк Шевченка "розвивається". Поки жодна служба не реагує відповідно до закону, нібито комунальне підприємство заробляє гроші і далі як може і як вміє, без дозволів, з порушенням законодавства. А директору парку, міському голові і купі посадовців в тому числі КУ "Інспекція з Благоустрою" на чолі з Віктором Ілляшенком та Оленою Колотницькою з управління благоустрою, все це ніби не стосується, їм це просто "до лампочки".

На цей раз, один підприємець по договору Безповоротної Фінансової Допомоги, домовився з директором парку Володимиром Грибовським що встановить вуличні меблі на зеленій зоні біля помираючої центральної ялинки міста (прямо на клумбі в минулому), і барну стійку.

Дехто говорить "це ж комунальне підприємство, це ж в бюджет". Хтось скаже, отримали громадяни хоч копійку з нього? Ні! То як воно відрізняється від звичайного приватного підприємства, тільки тим що в цьому році закладено 950 тис. гривень з міського бюджету? Порушуючи законодавство, не здивуюсь якщо воно ще й від податків ухиляється.

Ідея класна, все красиво, а от реалізація як завжди через дупу. Потихеньку і парк атракціонів перетвориться в зону кафе, барів, наливайок де не буде ні дерев ні газонів ні клумб. Все заради прибутку комусь.

Поздоровляю ще раз громадо, ми з вами просто безсилі, бо ті у кого є повноваження присікати порушення, просто не роблять нічого.

Читати "Моя Київщина" у Facebook