#

Посіпаки Дубінського поширюють брехню, ніби я хвора на коронавірус

Наталія Баласинович (голова Васильківської райради)

20.10.2020 21:39
Посіпаки Дубінського поширюють брехню, ніби я хвора на коронавірус

Друзі! Сьогодні, згідно соцопитувань, я є найрейтинговішою кандидаткою на посаду голови Васильківської ОТГ. Але, на жаль, деякі недоброзичливі особи поширюють проти мене відверту брехню. Це вже карай цинізму, під час пандемії використовувати епідемію, як спосіб дискваліфікування кандидатів виборчих перегонів.

Але саме цим не погребували помічники Дубінського – Володимир Тимофійчук та Ігор Мосійчук, які, вочевидь, не можуть змиритись із тим, що мене підтримує громада, зокрема з тим, що я прийду в ОТГ, наведу лад і закінчу їхні корупційні схеми. Тому, вони пішли страшним, маніпулятивним шляхом – розганяють у фейсбуці з платними переглядами фейкову інформацію про те, що в мене Covid-19.

Цією брудною та низькою справою займаються нардеп Олександр Дубінський з кандидатом у депутати Київської обласної ради від Васильківщини Володимиром Тимофійчуком. Я вже не дивуюсь, коли вони щодня пишуть про підкуп виборців та ще якісь нісенітниці, але ситуація з коронавірусом уже перейшла здорову межу. 

Тому хочу сказати наступне…  З огляду на те, що в моя мама онкохвора і я маю по п’ятсот контактів на день, кожні 5 днів я здаю ПРЛ-тест на коронавірус. Звісно, що я й сама переживаю, адже постійно агітую людей. У мене є всі довідки і результати, які я навіть змушена була опублікувати в соцмережах.

Натомість Тимофійчук подав заяву до поліції, щоб мені вручили підозру за те, що я ніби то хвора ходжу на зустрічі й заражаю людей. Поліція, у свою чергу, разом з обласною прокуратурою та СБУ сьогодні просто тероризувала нашу лікарню. Тобто всі правоохоронці зайняті однією справо – чи є у Баласинович Covid? У нас вже немає ні злочинців, ні наркотиків тощо… Це просто наклеп і я можу це довести, адже маю офіційні довідки з Київського обласного лабораторного центру. Одна датована 16 жовтня, інша – вчорашнім числом. Я жива і здорова! На якій підставі, не маючи жодного лабораторного аналізу, вони розповсюджують брехню, яка є їх банальною фантазією?

Вищевказані хлопці мене дискредитують, зводять наклеп і роблять все, щоб люди зі мною не контактували, тим самим знижують мій рейтинг. Якщо говорити конкретно про Ігоря Мосійчука, то він вдався і до погроз, мовляв, якщо ви не будете нам платити, то ми вкрадемо результати ваших виборів у день голосування. Звичайно, що на ці маніпуляції ми не йдемо, адже це жуліки "працюють" тут десятиліттями.  Зокрема, хочу відзначити і начальника Васильківської поліції, який отримує вказівки від Дубінського і таким чином вислуговується.   

Я не збираюсь спекулювати темою епідемії у своїх цілях. Це роблять лише ті люди, які втратили моральне обличчя. Утім, я готова в прямому ефірі пройти тест, аби довести, що здорова та повна сил.

Читати "Моя Київщина" у Facebook