#

Про гранітний кар'єр у Шамраївці, який не дає жити

Олександра Чагарна (журналістка)

07.08.2020 12:40
Про гранітний кар'єр у Шамраївці, який не дає жити

Передаємо палкий привіт голові сільської ради Шамраївки Левіцькій Валентині.

Повітря сьогодні було особливо чистим, а гранітний пил лагідно лоскотав у горлі. Вібрації від вибуху допомогли уявити себе на справжньому рокерському рейві, а звук сирен доповнив і без того прекрасний відпочинок.

Якщо ж говорити серйозно, то це не влазить в жодні рамки адекватності. Вибухи стають дедалі частішими і потужнішими. Сьогодні о 15:40 відбувся аж надто гучний. А вийшовши на вулицю я побачила те, що на фото і відео нижче: хмару гранітного пилу.

Ще години дві я кашляла, бо мала необережність вдихнути трохи пилу. Не знала, що доведеться дотримуватись маскового режиму навіть у власному дворі.

І якщо вам вже захотілось мене пожаліти, то не поспішайте. Мені пощастило чи не найбільше, бо мене "біда" застала у будинку. А хтось в цей час був на городі, біля річки чи просто у дворі. На скільки відомо мені, одна дитина навіть травмувалась камінням, яке наче як прилетіло з неба.

Звернення щодо кар'єру і його законності голова завтра отримає не вперше. Проте цього разу громадськість налаштована таки домогтися відповіді.

Прошу про максимальний репост, хочу щоб пані Левіцька таки побачила мої старання. Бо ж запит у друзі вона приймати не захотіла. Сумно


Читати "Моя Київщина" у Facebook