#

Про місцевих лідерів політсили"Національний корпус" в Борисполі, які викликають занепокоєння

Богдан Тищенко (член ГО "Стоп корупції")

27.03.2021 10:20
Про місцевих лідерів політсили"Національний корпус" в Борисполі, які викликають занепокоєння

У нашому місті з'явилася ОПГ ультрас, лідерів якої допустили у виконком.

Звернув увагу, що біля міськради збирається молодь, шикуються та фотографуються. Вбрання у них було дуже специфічне, схоже на одяг скінхедів, на якому присутня символіка фашизму та портрети Гітлера. Я упізнав у їхньому натовпі місцевих лідерів політичної партії "Національний корпус". Вони збиралися на підтримку Чорненького Сашка з міста Бориспіль, який позиціонує себе як порядний громадянин міста. Насправді, ці люди не те, щоб порядні, а неадекватні.

А що вже говорити про цих малолітніх націонал-соціалістичних сашиків? Вони постійно поливають всіх інакомислячих брудом. Так було і зі мною. Мене ці наці почали зачіпати в соцмережах, але на цьому не зупинилися. Прийшли до мого офісу втрьох залякувати людину з інвалідністю, без ноги. Не посоромившись штовхали мене та погрожували фізичною розправою. В них були сумочки через грудну клітину, в яких проплачені "тітушки" зазвичай носять зброю. Ці молодики були неодноразово помічені на проплачених демонстраціях в Києві, де поводили себе агресивно. Приймали участь у Борисполі в протесті проти членства сімейства Грон у фракції ЄС, котрі перейшли до партії ОПЗЖ. Страйкували вони в той час, будучи опозицією, на причепі комунгоспівського трактора. Після таких акцій, прийшовши до виконкому, за джерелами Інсайдер, сімейство ГроТ та ШаліПових платить Конченку щомісяця зарплату в конверті. Тому він себе тепер так «чемно» поводить і не мітингує.

Павло Донченко - теперішній лідер бориспільських ультраправих, обманним шляхом усунув бувшого лідера Миколу Буряка. Будучи в опозиції, Конченко був помічений працівниками поліції у незаконному обігу наркотиків. Як повідомляє Інсайдер, що оперативний співробітник відділу по незаконному обігу наркотиків громадянин М. конфісковував наркотичні засоби та передавав Конченку, котрий розповсюджував їх через свою дівчину та соратників. ПаДло був затриманий поліцією та визнав, що знаходиться у наркотичному сп'янінні, щоб уникнути обшуку авто, в якому транспортувались наркотичні засоби. Його товариш Сашко Чорненький неодноразово мав конфлікти з поліцією та заяви від громадян чомусь безслідно зникають.

Складається таке враження, що націленість цієї політичної сили є агресивно налаштовані протистояння для розкачування тієї чи іншої ситуації в країні і, напевно, не безкоштовно. Дуже страшно за майбутнє дітей, якщо країну будуть очолювати такі бидло-недополітики, які не знають інших шляхів вирішення проблеми, крім застосування фізичної сили, і всі, хто мислить по-іншому, для них - ворог. Вони беруть кількістю та фізичною силою. Багатьом з них треба лікуватись, а не бути у владі. Наприклад, Сашко Чорненький був неодноразово транспортований поліцією з нічних закладів Борисполя за агресивну поведінку щодо інших. Одного разу поліцейським довелось його заспокоювати із застосуванням заспокійливих засобів – сльозогінним газом. В "нульових" був фільм "Бригада" з Сашою Білим, а в Борисполі

Поцкорпус із ПадЛом Конченко:

та Сашком Чорненьким:

 



Читати "Моя Київщина" у Facebook