#

Про піар за бюджетні гроші місцевою владою у Переяславі

Борис Аврамич (ексдепутат Київської обласної ради)

13.03.2020 17:42
Про піар за бюджетні гроші місцевою владою у Переяславі

Інформую громаду Переяслава про відмову міським головою Костіним у посадці алеї сакур для громади міста. Оскільки Костін Т звинувачує мене в маніпуляції та не чесності, та апелює до опублікування всіє відповіді, то я публікую і привожу невеликий аналіз відповіді.

По-перше, 31січня 2020 року я звернувся до міського голови Переяслава з пропозицією висадити алею сакур для жителів та гостей міста за мої власні кошти. Згідно законодавства, відповідь на звернення дається "не пізніше, як в тридцятиденний термін" - тобто до 01.03.20, терміни порушенні. Лист-відповідь мені надали 04.03.20.

По-друге, у відповіді вказуєте, що я звернувся 03.02.20, що є неправдою та маніпуляцією . Фото документу приводжу нище.

По-третє, у відповіді відмові посилаєтесь на розпорядження міського голови від 26.02.20р, тобто на розпорядження яке на день мого звернення не існувало і вийшло лише через 4 тижні після мого звернення - саме в той період часу, коли ви мали дати мені погодження або аргументовану відмову, що ви не зробили .

По-четверте, оскільки розпорядження про озеленення міста видане через чотири тижні після мого звернення, міський голова мав би врахувати моє звернення, або запропонувати інші конкретні місця для алеї сакур, як альтернативу. Натомість, відмовили і запропонували і далі звертатися з подібними ініціативами, але вже не до мера .

По-п’яте, після мого звернення про посадженя алеї сакур, різко активізувався сам пан Костін . Видав розпорядження, начав активно "мітити" місця де могли б висадити чи сакури чи інші декоративні дерева активні громадяни міста, без затвердженого плану озеленення міста , без зазделегідь запрошення громадян, що звертаються з такою ініціативою, видаючи це як свою благодійність.

По-шосте, міський голова цю "благодійність" здійснює у робочий час, за наші з вами гроші, що йдуть йому на оплату праці. А це вже не чесно. А це близько 30 000грн за 21 робочий день, або близько 1400грн в день - це близько 175грн в годину .

Сьогодні 10.03.20р. - робочий день. Мер міста не у відпустці, не вихідний, отже ця його "благдійність" оплачена з кишені нас - громади міста. А це вже піар за бюджетні кошти а не благодійність. Приємне в цій історії одне - після мого звернення мер міста спохватився і почав бігати по місту з лопатою і паралельно фотографуватися на фоні активних людей, що саджають дерева та кущі. Дякую за ініціативу - зробити місто кращим Мартишко О. Та Глазунову Є. !

Нет описания фото.

Нет описания фото.

На изображении может находиться: текст

Читати "Моя Київщина" у Facebook