#

Про вчинок Дубінського, який вивів на чисту воду корупціонера з Узина

Володимир Гайдамачук (активіст)

07.08.2020 08:26
Про вчинок Дубінського, який вивів на чисту воду корупціонера з Узина
Володимир Гайдамачук

Днями на Київщині сталася визначна подія: голова Київського обласного осередку "Слуги народу", народний депутат Олександр Дубінський повідомив про спроби купівлі в СН місць в місцеві ради. Так, виявилося, що чинний голова Узинський об'єднаної територіальної громади Віталій Гринчук пропонував гроші для того, щоб завести своїх людей у список президентської політсили. Дубінський публічно викрив корупціонера. І це серйозний вчинок, що продемонстрував усім політичним гравцям, як треба вести політику, який себе поважає.

Як це відобразиться на майбутньому Гринчука щодо діяльності якого в Узині виникає чимало питань? Подивимося. Але поки ходять чутки, що Гринчук вже пішов до "Батьківщини" просити виділити місця для себе і своїх друзів. Можна не сумніватися, що не за просто так. А отже, гроші, украдені в Узинської громади, отримає "Батьківщина". Цікаво, чи Костянтин Бондарєв публічно повідомить про підкуп? Чи тихенько візьме грошенята собі?..

Взагалі вчинок Дубінського мав би просигналізувати обласним осередкам про підвищення рівня політики в регіоні. Та чи готові в ЄС, "Батьківщині" та інших політсилах показати характер і вивести на чисту воду політичних корупціонерів? Чесно, беруть великі сумніви…

Читати "Моя Київщина" у Telegram