#

Про рейдерів-чортів з Київоблради

Олег Симороз (Активіст)

21.08.2023 12:36
Про рейдерів-чортів з Київоблради
Олег Симороз

Вже на цьому тижні в.о. Голови Київської обласної ради регіонал Ярослав Добрянський планує незаконно звільнити директора Київської обласної лікарні №2 Ігоря Кучму. Щоб хоч якось прикрити своє рейдерство по захопленню медичного закладу, звільнення лікаря з багаторічним стажем, який відкрив в лікарні сучасне реабілітаційне відділення для військових, відбудеться на підставі висновків фейкової комісії сформованої самим Добрянським.

Ще на початку цього місяця журналісти оприлюднили аудіозапис в якому очільник Київської обласної ради прямо зізнався у спільному злочині з Дубінським по захопленню лікарні.

Аудіозапис чітко свідчить про те, що щоб усунути чинного директора і призначити на його місце помічницю Дубінського Марію Кисельову, яка взагалі далека від медицини, Добрянський свідомо пішов на порушення законодавства. Він прямо зізнався, що зробив це за власною ініціативою, а сформована ним комісія, має хоч якось прикрити це рейдерство.

Деталі про це я розписував раніше тут -

Добрянський з Дубінським не збираються відмовлятися від свого плану - забудувати 5,5 гектарів столичною землі в Сирецькому гаю, де знаходиться стаціонар Київської обласної лікарні. Щоправда вони вже вагаються призначати директором лікарні помічницю Дубінського, яка зараз є в.о. директора, і розглядають інший варіант - знайти якусь іншу кандидатуру, яка б мала хоч якесь відношення до медицини, щоб хоч якось загасити скандал.

Звичайно лікар з багаторічним стажем Ігор Кучма, який виграв відкритий конкурс і був призначений на посаду директора вже давно подав позов до суду про незаконне його відсторонення Добрянським. Однак Київоблрада під різними приводами всіляко затягує цей процес і слухання навіть ще не розпочалися.

Добрянський, який при Ющенку носив вишиванку, очолював і дерибанив район із найдорогоціннішою землею під Києвом, відразу, як тільки прийшов Янукович перевзувся і став керівником Макарівської районної організації «партії регіонів» і був обраний від них депутатом Київоблради.

Янукович його призначив спочатку головою Макарівської РДА, потім головою Бориспільської РДА. Потім Добрянський став радником голови Київської облдержадміністрації Анатолія Присяжнюка – одного з найліпших друзів Януковича, якого той завжди зустрічав з короваями в аеропорту, коли Віктор Федорович повертався в Україну.

Потім Добрянський став першим заступником голови Київської обласної ради регіонала Качного Олександра Сталіноленовича (ім’я батька Сталіноленін). А потім він знову перевзувся, став в.о. голови Київської обласної ради і продовжив займатися відвертим рейдерством.

В будь-якому випадку, я не змирюся з цим нахабним, тупим рейдерством лікарні. Ці мразоти звикли, що раніше їм все сходило з рук. Переслідуючи власну вигоду під час війни, зазіхнути на реабілітаційне відділення лікарні для важкопоранених військових – це все одно, що вистрілити собі в голову.

Я вкотре закликаю Президента нарешті притягнути Дубінського, який з 2021 року знаходиться під санкціями США за співпрацю з ФСБ, до кримінальної відповідальності та відновити законність в такій важливій для нашої оборони лікарні!

Пане Президенте, закликаю Вас нарешті відреагувати, й вжити відповідних заходів, щоб проросійська наволоч Дубінський, разом зі своїми недобитками, нарешті понесли покарання за свою рейдерську діяльність! Я також закликаю Вас відновити законність і дати спокійно працювати професійному, порядному директору Київської обласної лікарні №2 Ігорю Кучмі, який прийшов на посаду чесно вигравши конкурс і який відкрив таке необхідне для важкопоранених військовослужбовців реабілітаційне відділення в лікарні!

Читати "Моя Київщина" у Telegram