#

Про вбивство лікаря на Володарщині

Антон Поліщук (адвокат)

08.08.2020 10:25
Про вбивство лікаря на Володарщині

Вказана в цій стрічці подія сколихнула не тільки мою рідну Володарщину, а і всю Україну.

Володарка спокійне містечко в якому майже ніколи не було чутно про  вбивство… А тут УМИСНЕ ще й лікаря педіатра.

Я не міг стояти осторонь, а тому було прийнято рішення надавати правову допомогу потерпілим у цьому злочині – сестрі та мамі покійної Доди Наталії Іванівни.

Я та команда ЮК Alter здійснюємо представництво лише з однією метою – разом із поліцією Володарщини побудувати належне досудове розслідування, передати обвинувальний акт до суду і щоб вбивця поніс покарання в незалежності від того психічно він хворий чи ні (про це додатково ще скаже експертиза).

Навіть якщо вбивця психічно хворий, це не відміняє того, що такий злочин відбувся. Ця людина суспільно небезпечна і в будь якому випадку має бути ізольована від суспільства, а я від себе, як від адвоката, зроблю все, щоб винний поніс покарання.

Додатково зазначу. Всім хто розпускає плітки, має якісь домисли, цікавиться ходом справи зазначу, що є вимога ст. 222 КПК України яка не допускає розголошення відомостей досудового розслідування. Для пліткарів пораджу почитати про захист честі, гідності та ділової репутації, ймовірно тоді будете думати перед тим як щось говорити....

Читати "Моя Київщина" у Telegram