#

Про зупинення партизації виборів у місцевих громадах представникам президента

Сергій Замідра (колишній селищний голова Немішаєвого)

10.07.2020 15:40
Про зупинення партизації виборів у місцевих громадах представникам президента

Голови громад передають Звернення про зупинення партизації виборів у місцевих громадах представникам президента в регіонах України.

Від голів та депутатів Київщини сьогодні передав запрошення голові Київської ОДА. Я (як і більшість сільських/селищних голів, депутатів та активістів громад) не належу до будь-якої політичної партії. І це не політичне питання, це питання сталого розвитку громад.

Розумію, що задав незручне питання, але воно сьогодні надзвичайно актуальне практично для всіх громад Київщини. На наступному тижні вже може бути пізно! Можливо, будучи на посаді голови ОДА, більшість із нас відповіла так само. Але для нас голів громад Київщини та наших громад Ви, Василь Володін, є представником президента, тому звертаємось саме до Вас і просимо передати президенту звернення, ініційоване Всеукраїнською асоціацією громад та підтримане Асоціацією об'єднаних територіальних громад, Асоціацією малих міст України, Агенцією розвитку громад Буковини, Асоціацією міст України. Звернення за декілька днів підписало понад 800 лідерів громад. Також звертаємось до народних депутатів Київщини, зокрема Ольги Василевської-Смаглюк, підтримати єдину думку громад Київщини та зупинити плани щодо партизації невеликих громад.

Читати "Моя Київщина" у Telegram