#

Про звірства поліції у Кагарлику

Сергій Іванов (журналіст)

29.12.2020 14:50
Про звірства поліції у Кагарлику

Цей матеріал зробить вам неприємно або, в ідеальному для вас варіанті, боляче. Я знаю, я цього й домагався. Я хотів, щоб ви побачили та почули все, щоб вам було дуже некомфортно.

Це відео підіймає набагато більше питань, ніж зазначено синопсисом. Це і звірство поліції, і наслідки її "потьомкинської" реформи, і лікарі, які не хотіли приймати зґвалтовану жінку, аби лише не мати проблем з ментами, і середньовіччя в закритих сільських соціумах, і хата, яка завжди скраю.

Але головне - це історія про те, на яке дно може впасти людина, якій можна трохи більше, ніж іншим, у які жахливі іпостасі може мутувати це "трохи", і наскільки все це небезпечно для інших.

Як з‘ясувалося через півроку після цього страшного злочину, майже весь Кагарлицький райвідділ, який, безумовно, знав, що коїться в його стінах, успішно пройшов переатестацію і навіть пішов на підвищення у номенклатурному плані.

Після таких новин, якщо чесно, опускаються руки. Але, як сказала потерпіла, яка пережила нелюдські знущання та приниження"надо якось жить, надо щось робить"

               

Читати "Моя Київщина" у Facebook