#

Прошу всіх бізнесменів та небайдужих надати допомогу в першу чергу медичним закладам

Ігор Кононенко (народний депутат VIII скликання)

19.03.2020 09:06
Прошу всіх бізнесменів та небайдужих надати допомогу в першу чергу медичним закладам

Прийняв рішення взяти під патронат Обухівську та Васильківську центральні районні лікарні. А саме в частині матеріально-технічного забезпечення. Разом iз головними лікарями Пацало Лідією Миколаївною (Васильківська ЦРЛ) та Беліченком Ігорем Олександровичем (Обухівська ЦРЛ) сформовано список критично важливого обладнання. Васильківська ЦРЛ протягом кількох днів отримає газово-електролітний аналізатор GEM Premier-3500 та 10 пульсоксиметрів SHO-6002. Обухівська ЦРЛ також отримає 10 пульсоксиметрів SHO-6002 вже до кінця цього тижня. Також замовлено необхідну кількість кисневих концентраторів для обох лікарень. Загалом це 13 апаратів. 

Друзі, ми живемо в дуже непрості часи. Світ приймає нечуваний виклик. І наша країна входить у кризу не в найкращій формі. Але від нас із вами багато чого залежить. Від нашої реакції та особливо дій. Прошу всіх бізнесменів, усіх небайдужих людей надати допомогу в першу чергу медичним закладам. Ваша увага та допомога вкрай необхідні лікарням, особливо тим, що розташовані в селищах та невеликих містах. І давайте обійдемося без піару та відеороликів.

Чому я розмістив цей пост? Щоби донести людям, доля яких мені небайдужа, інформацію про те, що в разі хвороби вони можуть розраховувати на найякісніше лікування у своїх районних лікарнях. І це єдина причина. Бо немає нічого важливішого, ніж людське життя...

Читати "Моя Київщина" у Telegram