#

Про зятя Прилипка з Гостомеля та його "Майбах"

Дмитро Корчинський (керівник української партії "Братство", журналіст)

25.05.2021 09:53
Про зятя Прилипка з Гостомеля та його "Майбах"
На фото – "Майбах", який тиждень тому придбав із салону Ростислав Скуратовський  зять голови Гостомеля. Єдине джерело доходів зятя  тесть (голова Гостомеля Юрій Прилипко), тобто гостомельський бюджет і земля.
Вартість цього Майбаха  більше 300 тис євро. І він є кращим за "Каділлак Ескалейд", який зять гостомельського голови придбав трохи раніше.
Жінка Скуратовського, тобто дочка гостомельського голови Прилипка, останній рік їздить на електричному мерседесі EQA (таких автівок  не більше десяти в Україні). Нещодавно вона народила дитину, із чим ми її щиро вітаємо. Привітав і батько  подарував BMW X7 також із салону (180 тис євро).
Пристрасть до коштовних автівок сім’я набула в 2014 році, коли Прилипко переховував у своїх ангарах автопарк Януковича. Просто як щирий прихильник.
Щоправда, в автопарку сімї також є скромніші автівки: Mersedes Minivan, Chevrolet Camaro, Hammer Н2, Infiniti QX60.
Можливо, Ви краще знаєте ціни на автівки. Цікаво було б підрахувати загальну вартість.
Населення Гостомеля  17 000. Уявляєте, як почувають себе голови більших населених пунктів Київської області?
Уже 5 років у Гостомелі не можуть добудувати один із дитячих садочків, хоча виділяють на це мільйони гривень. Цікаво, чому?
Окрім того, у Гостомелі є гостра нестача шкіл, знищується екологія біля річки Рокач, інфраструктура не розвивалася з початку Незалежності.
Проте є добра новина! У гостомельського голови є ще одна дочка. Незаміжня. Дерзайте!

Читати "Моя Київщина" у Telegram