#

Розкриття вбивств минулих років – це відновлення справедливості та віри у правоохоронні органи

Андрій Нєбитов (Заступник начальника поліції України)

16.01.2020 09:45
Розкриття вбивств минулих років – це відновлення справедливості та віри у правоохоронні органи
Андрій Нєбитов

Учора вранці, працівниками поліції Київщини затримано Андрія К., який обґрунтовано підозрюється у скоєнні вбивства приватного підприємця 16 січня 2014 року в місті Київ.

Шість довгих років без справедливості і надії на покарання злочинця.

Це чергове вбивство, яке скоєно членом злочинної організації, затриманої у вересні 2019 року, за підозрою у вчиненні замовних вбивств директора фірми "CAPAROL" Павла Зможного (2016) та начальника відділу реклами столичного метрополітену Павла Миленького (2019).

Позавчора оголосили підозру за участь у вбивстві Аміни Окуєвої та змаху на вбивство Адама Осмаєва (2017), ще одному члену зазначеної злочинної організації. Судом йому обрано запобіжний захід - тримання під вартою.

Кропітка, професійна і самовіддана робота кримінальної поліції, слідчих, прокурорів та експертів. Але попереду ще багато роботи.

Розуміємо, що це не всі встановлені факти злочинної діяльності підозрюваних осіб.

Посилюємо слідчо-оперативну групу, щоб встановити усі обставини скоєння кожного замовного вбивства і забезпечити притягнення винних до відповідальності.

Ніколи не втрачайте віру у справедливість. За законами Всесвіту, за кожний злочин неодмінно наступить покарання в тій чи іншій формі.

Не залишайтеся байдужими, робимо Київщину безпечнішою разом!

Читати "Моя Київщина" у Facebook