#

Розвозив Бориспільським районом гуманітарну допомогу від Фонду Порошенка

Володимир Горковенко (депутат Київської облради)

09.04.2020 08:07
Розвозив Бориспільським районом гуманітарну допомогу від Фонду Порошенка

Два дні розвозив Бориспільським районом гуманітарну допомогу від Фонду Порошенка. Ця інформація розміщувалася на фейсбук-сторінці Європейська Солідарність Бориспільська Організація. Тому озвучу кілька спостережень.

У селах, де люди тотально проголосували за Володимира Зеленського не зізнаються, що вони голосували за діючого Президента. Принаймні, серед тих, хто попросив допомоги у Фонду Порошенка таких не виявилося. Можливо соромляться - не знаю, не питав.

Зізнаюся, не до всіх «нужденних» доїхала коробка із символікою ЄС. Було кілька випадків, коли зупинявся, дивився на маєточок десь на квадратів 700 і… їхав далі. Були трохи скромніші будиночки. Усі вони зафіксовані на фото. Поки їх не викладатиму. Лише попрошу: майте совість і будьте людьми, а не тими ким ви є, бо поряд живуть люди, яким ця допомога у стократ потрібніша

У таких випадках віддавали гуманітарну допомогу пенсіонерам, яких зустрічали по дорозі. А таких людей предостатньо. І головне, люди були приємно здивовані, що хтось їм допомагає. Бо звикли, що допомогу роздають під час виборів. А тут виборів немає, а допомога є. Як сказала одна бабуся «це як сніг на голову серед сонячного дня».

Читати "Моя Київщина" у Telegram