#

Руслан Кузьменко (депутат Київоблради): День народження міста Ржищів

27.05.2018 08:22
Руслан Кузьменко (депутат Київоблради): День народження міста Ржищів

День міста – це дуже приємне свято для всіх його жителів. Це свято люблять і шанують у Ржищеві. Всі, для кого Ржищів рідний дім, ті хто тут народився і ті, хто приїхав і залишився в місті, та ті хто щиро любить це місто де б він не жив - всі з радістю відзначають це свято. День Ржищева це свято всіх людей що люблять це місто.

Ржищів - це незвичайне місто. Воно може похвалитись і своєю природою, і історією, і культурою. Але найголовніше - ржищівчани. Саме жителі міста роблять наш Ржищів неповторним. Талановиті, мудрі, красиві та працьовиті люди, саме завдяки Вам наш Ржищів є таким, яким ми його любимо.

У сьогоднішній святковий день дякую всім жителям міста, всім хто вболіває за майбутнє міста, всім хто приносить користь місту та всім, хто живе тут і примножує славу Ржищева. Нас чекає ще багато роботи, ми маємо багато планів, які можна втілити в життя лише за вашої підтримки, Тільки спільна співпраця громади і влади ведуть до гарних результатів.

Бажаю всім міцного здоров’я, родинного щастя, благополуччя і здійснення найзаповітніших мрій. Нехай процвітає наш улюблений Ржищів! Хай достаток та любов панують на кожній його вулиці, у кожному домі, в кожній родині.

Зі святом славний Ржищів!

Читати "Моя Київщина" у Telegram