#

Руслан Майструк (голова Тетіївської ОТГ): Божевільні ідеї притягують увагу та інвестиції і можуть зробити маленькі міста відомими на весь світ

16.12.2019 12:50
Руслан Майструк (голова Тетіївської ОТГ):  Божевільні ідеї притягують увагу та інвестиції і можуть зробити маленькі міста відомими на весь світ
Руслан Майструк

П’ятниця 13-го. І всупереч забобонам, цей день виявився надзвичайно позитивним та на 100% продуктивним.

Форум "Інвестиційно-привабливі громади" в Тетіївській громаді – DONE

Підписання меморандуму про створення Асоціації інвестиційно-привабливих громад - DONE

8 громад з 4 областей (Славутич, Тетіївська громада, Гребінківська громада, Бородянська громада, Узинська громада (Київська область), Вознесенська громада (Миколаївська область), Чортків (Тернопільська область)) домовилися про консолідацію зусиль задля економічного та інвестиційного розвитку територій, захисту інтересів членів Асоціації та сприяння більш ефективному здійсненню своїх повноважень.

В форматі "круглого столу" спілкувалися про створення привабливого інвестиційного клімату в громадах, можливості залучення інвестицій в енергоефективність бюджетної сфери, індустріальний парк та як правильно використовувати особливості громад для залучення інвестицій. Ділились досвідом, напрацьовували спільні позиції, прийшли до висновку, що малі міста – це не недолік, а перевага для залучення інвестицій.

Також, дякую Польсько-Українській Господарчій Палаті, Олександру Ільченко та Вікторії Свинцицькій за презентацію діяльності Польсько-Української господарчої групи та Польського бізнес-центру в Україні та озвучені можливості співпраці, директору з розвитку бізнесу ізраїльської компанії Aux Bridge Алексу Любецькому за цікавий та мотивуючий спіч на тему діджіталізації.

Цитата, яка не залишила байдужим жодного учасника форуму: "Божевільні ідеї притягують увагу та інвестиції і можуть зробити маленькі міста відомими на весь світ". Рагнар Сііл (Ragnar Siil), експерт з креативних та культурних секторів, Естонія.

Читати "Моя Київщина" у Facebook