#

Руслан Майструк (голова Тетіївської ОТГ): Вітаю Валерія Колюха з перемогою!

25.07.2019 13:53
Руслан Майструк (голова Тетіївської ОТГ): Вітаю Валерія Колюха з перемогою!

Шановні мешканці Тетіївщини! Відбулися позачергові парламентські вибори, на яких проголосувало більше 13 тис. наших краян.

47,1% віддали свої голоси за політичну партію "Слуга народу", 18,1% - "Батьківщина", 6,1% - "Радикальна партія О. Ляшка", 5,9% - "Європейська солідарність", 4,3% - "Опозиційна платформа - За життя".

Серед кандидатів мажоритарних округів 28,3% набрав Валерій Колюх, 18,8% - Віктор Світовенко, 17,4% - Віталій Гудзенко, 14,9% - Олександр Ференець, 2,2% - Микола Фурдичка.

Я хочу подякувати всім, хто прийшов на вибори та віддав свій голос за того чи іншого кандидата. Кожен із вас, таким чином, показав свою громадянську позицію, турботу та небайдужість до майбутнього країни.

Я щиро вдячний Віталію Івановичу Гудзенку, який протягом останніх 5-ти років представляв нашу громаду та її інтереси у Верховній Раді України. За час його каденції для Тетіївщини було чимало зроблено, зокрема, за сприяння Віталія Івановича, лише для Тетіївської лікарні по субвенції було виділено більше 2 млн грн.

Крім того, народний депутат завжди підтримував пріоритетні напрямки соціально-культурного життя громадян округу. Його особливу увагу відчували на собі освіта, медицина та культура. Часто Віталій Іванович особисто бував на окрузі, спілкувався з жителями Тетіївщини та вирішував нагальні питання, які турбують людей. Від усієї громади щиро дякую вам, Віталію Івановичу, за всі ваші добрі справи! Нехай Божа благодать завжди супроводжує вас на життєвому шляху!

Що ж, 21 липня ми обрали нового представника у Верховній Раді України! Шановний Валерій Вікторович Колюх! Вітаю вас з перемогою на позачергових виборах до Верховної Ради України по мажоритарному округу, частиною якого є і наша Тетіївська громада! Майже 30% виборців Тетіївщини віддали свій голос за вас! Люди вірять у краще майбутнє, сподіваються на підтримку та допомогу, зрештою - довіряють!

Сьогодні, коли реформа децентралізації з кожним днем набирає все більших обертів, мешканцям нашої громади важливо знати, що їм є до кого звернутися за допомогою, порадою та підтримкою.

Багато питань залишається відкритими, однак ми щиро віримо, що наша плідна взаємодія та співпраця дасть щедрі плоди на благо Тетіївщини та України.

Читати "Моя Київщина" у Facebook