#

Шахраї у Бородянці відбирають у громади церкву

Сергій Возний (ексголова Києво-Святошинської райради)

19.07.2023 14:10
Шахраї у Бородянці відбирають у громади церкву
Сергій Возний

Шахраї у Бородянці відбирають у громади церкву!

Максим Нельзін, так званий нотаріус, знаючи, що за реєстрами земля закріплена за територіальною громадою, незаконними діями вніс у реєстр церкву на юридичну особу! Фактично вкравши у вас, у громади, храм для колаборанта Талько, який разом із Ростиславом Скуратовським, вірогідно, заплатив йому чималу суму грошей!

Вони нещодавно бігали по всій громаді, шукали юриста, який піде на злочин заради хабаря.

І от, знайшли. В очах нуль свідомості, лише нахабна ухмилочка підлої підстилки, яка сподівається, що "папіки" його захистять і відмажуть. Ця людина вчинила не як нотаріус, не як громадянин України, а як жулік і пройдисвіт! Ось вам імена тих, хто забрав церкву у громади!

Ми все повернемо через суди і через Мінюст, але ви знайте злочинців у обличчя! Таким шахраям війна тільки в радість і на руку, щоб під шумок можна було грести побільше у своїх же! Ганьба і бойкот цим злочинцям! Вони повинні бути нерукопожатними!

Шановна громадо! Закликаю вас не мовчати! Не бути байдужими! Не сподівайтеся, що все "само" вирішиться! Ми повинні кожен боротися не тільки з сусідом-aгpecopoм, а й зі внутрішніми ворогами!

Читати "Моя Київщина" у Telegram