#

Сергій Цигіпа (ветеран АТО): Як нардеп Дубінський всіх обдурив

24.10.2019 17:16
Сергій Цигіпа (ветеран АТО): Як нардеп Дубінський всіх обдурив

"Білий шум" як технологія парламентських клоунів.

Коли я демобілізувався з армії та почав шукати своє місце в цивільному житті, то спочатку зупинився на професії "поліграфолог". Цей мій вибір важко було б назвати випадковим, або так чи інакше по роду своєї діяльності в ЗСУ був дотичний до психології та усіляким таким «спеціальним операціям». Коли ознайомився з основами нової для мене науки, пішов на співбесіди в декілька фірм аби потім вибрати кращу.

Це я до того, що виконавчий директор Всеукраїнської Асоціації ПоліграфологівВолодимир Ведмідь, який, до речі, співпрацював в цьому напрямку і з ВР та РНБО дуже негативно висловився про шоу, яке влаштували та ще будуть влаштовувати в прямому ефірі «слуги народу» за участю поліграфа. Процитую професійною мовою, якщо хтось захоче зрозуміти більш детально  – "гугл" в допомогу.

Отже по вчорашній виставі, де в головній ролі був нардеп від пана Коломойського – мажоритарник Дубинський: "КГР "лежить", АД взагалі відсутнє. МКФ не працює. Це недопустимо. Методика питань порівнянь, яка застосовувалась, і стандарти ASTM не допускають проведення тесту без АД". А ще пан Дубинський був водночас і замовником й тестованим, що взагалі-то не є припустимим.

Коротше кажучи, все що хтось бачив в прямому ефірі під назвою проходження поліграфа нардепом таким не було. Бутафорія чи вистава – це буде більш правильно.

"Опонент" чи суперник по змаганню Дубинського на поліграфі пан Арахамія має проходити таку ж процедуру сьогодні. А десь в понеділок суспільству повідомлять про результати цього тестування. Тим самим якась там внутрішня партійна дискусія (якщо віртуальне об’єднання «Слуга народу» можна назвати партією) вже для піпла, який хаває, стала чимось на кшталт «мильної опери» або таким собі продовженням однойменного зеленського серіалу, тільки знятого вже стилістиці "реаліті-шоу".

Увесь оцей «білий шум» на деякий час збив акценти та спробував приховати (чи поховати) питання політичної корупції, на якій начебто спіймалися окремі народні «служки». І вже не так гостро згадується капітулянтська «формула Штайнмаєра». Телеглядачі та й їх інтернет-послідовники захопилися поліграф-шоу від монобільшості. ЗЕ!Команда знається на хайпі та піарі. Це їх сильна сторона.

Але колись весь цей білий шум розвіється і українці, включаючи недолугі проте чисельні 73%, побачать, що їх король – голий. І жодна нова вигадка в стилі "поліграфа поліграфича" чи якась витівка світи з ОП зеленого короля не врятує від народного осміяння.

Адже клоуна можна перемогти виключно сміхом. Такшо – розсмішимо коміка!

Читати "Моя Київщина" у Telegram