#

Сергій Федорченко (депутат Київоблради): Я вирішив зняти свою кандидатуру з виборчих перегонів

19.07.2019 09:55
Сергій Федорченко (депутат Київоблради): Я вирішив зняти свою кандидатуру з виборчих перегонів

Дорогі мої виборці!

 Я, Федорченко Сергій Миколайович, чинний депутат Київської обласної ради, наполегливо працюю на виборчому окрузі, вирішую проблемні питання, які ставлять переді мною виборці.

Бажання зробити для Вас ще більше спонукало подати свою кандидатуру в депутати до Верховної ради України по 96 округу. Під час зустрічей я відчув значну підтримку Бородянщини. Відчув, що мій рідний край та люди підтримують моє рішення балотуватись до Верховної Ради. Але сьогодні цього не достатньо. Округ 96-ий складається і з інших чудових і великих територій, які також потребують підтримки, уваги та допомоги, але там не достатньо знають мої справи.

Запорука сталого розвитку – встановлення балансу між задоволенням сучасних потреб людства і захистом інтересів майбутніх поколінь, включаючи їх потребу в безпечному і здоровому довкіллю. Це потребує значних зусиль, витрат часу та сил. Небайдуже ставлення до Ваших голосів та волевиявлення дає наснаги далі працювати в Київській обласній раді на благо людей, використовувати заздалегідь підготовлені комунікаційні зв’язки, сприяти розвитку соціальної сфери та підвищувати її якість.

Вважаю, що подальша ефективна командна робота та інтенсивне співробітництво за ради спільної мети та життєвих цінностей дасть більший результат. Роблячи відповідальний крок перед Вами та країною, я вирішив зняти свою кандидатуру з виборчих перегонів.

Але тепер знаючи, скільки залишилось невирішених питань та завдань, я буду працювати ще більш наполегливо. Дякую всім за підтримку та розуміння. Щасливий отримати нагоду дізнатись про Вас стільки доброго та отримати поштовх до нових звершень у спільній роботі.

Читати "Моя Київщина" у Facebook