#

Сергій Істомін (активіст): Що "Олександрія" зробила для отримання грошей від держави?

16.04.2018 10:49
Сергій Істомін (активіст): Що "Олександрія" зробила для отримання грошей від держави?

Уряд виділив 75 мільйонів гривень на розвиток "Софіївки" обійшовши стороною білоцерківську "Олександрію". Чи справедливо це? щоб відповісти на це питання потрібно знайти відповідь на інше - а що сам парк для цього зробив?

Гроші просто так не виділяють, як мінімум, керівництво написало програму під цільове призначення бюджетних коштів, та оббігала всі пороги...
І це реалій життя.

"Олександрії" НАН Україна щороку виділяє на вирівнювання балансу 3млн.грн. Розвитку, напривеликий жаль немає, окрім останнього року роботи громадськості по туризму та новому проекту освітлення пам'яток архітектури. І то, це заслуги білоцерківських окремих особистостей.
Про який розвиток парку може йти мова, коли не було погляду вперед до розвитку та креативним ідеям.

А зараз ще й йде масове зрізання дерев.

Вчора на прогулянці я жахнувся: лебедей немає, качок лише 4, червоної риби "нуль", не прибрано, не почищені озера (навіть вже зацвіли).
Вартість в парк для дорослого білоцерківця складає 25грн з 1 людини. Повірте, з вирощування та продажу рослин парк міг би себе вже окупити, а оберти там не маленькі. А з продажу квитків можна було показувати гарні фінансові результати та розвиток інфраструктури. А підприємство робить себе не рентабельним та ще й не розвивається десятками років.

То кому будуть виділяти кошти із таким підходом???
А хотілось би...
Всі бажають розвитку нашої перлини.
Лише реалій є реалієм...

Читати "Моя Київщина" у Telegram