#

Сергій Табалюк (екс-голова Володарської РДА): губернатор Горган продовжує воювати зі мною

03.05.2018 08:32
Сергій Табалюк (екс-голова Володарської РДА): губернатор Горган продовжує воювати зі мною

В заумно-замовному кримінальному переслідуванні я реабілітований і тепер питання до органів слідства залишилися у мене. Але мої опоненти сповідують так звану концепцію комплексного тиску - в чому тільки не звинувачував мене голова Київської ОДА і гоп-компанія з парою десятків контролерів, баляндрасників та іншої сволоти.

А по нібито виявленими фактами порушення держтаємниці СБУ по м.Києву та області викатало більше тисячі километрів, витратило тижні робочого часу і цілий адміністративний протокол склало, за яким я був визнаний винним головою Рокитнянського районного суду повністю. При цьому (оцініть красу гри цього горе-законника) - справа розглянута без мого відома й участі, так би мовити заочно-віртуально, правда з цілком реальним вердиктом (очевидно, роздрукованим з флешки СБУ) і всіма витікаючими з нього наслідками.

Але мені знову пощастило (мовний зворот, тому що везіння як такого не існує) - не всі судді щільно сидять на гачку і грішні перед цією суворою інстанцією. Отримавши судову ухвалу поштою вже після строків її оскарження і звернувшись з цим "негараздом" в апеляційний суд Київської області, отримав повне задоволення свого апеляційного прохання про його скасування за відсутністю в моїх діях складу адміністративного правопорушення.

Тепер питання до зазначеного горе-законника з Рокитнянського райсуду будуть у мене. Перша реальна заповідь, ретельно підчищена коректорами і редакторами дійшовшої до нас редакції Євангелія - не бійся. Вирвемо страх з наших сердець, не дамо всякій мерзоті заволодіти нашим життям.

Читати "Моя Київщина" у Telegram