#

Сергій Табалюк (прокурор відділу організації і процесуального керівництва досудовим розслідуванням): ОБРАЖЕНІ

21.07.2019 12:07
Сергій Табалюк (прокурор відділу організації і процесуального керівництва досудовим розслідуванням): ОБРАЖЕНІ

Листав старі фото. Наткнувся на веселу заяву.

Історія така. Увірвався до мене якось депутат від БПП на блатній такій козі, намагався керувати мною і провокувати на конфлікт. Як потім стало відомо, його вірна помічниця все це потаємно знімала прихованою камерою.

У відповідь отримав ввічливе побажання гарного апетиту і сну. Коли зрозумів, що ловити в мене нічого, розчарований і ображений поїхав у володарське кафе "Дубки" заливати вражену пиху гіркою і поплакатись в хустинку господарю цих самих "Дубків" і за сумісництвом голові райради від аграрної партії.

Під мухою, мабуть, і вирішив зліпити донос в генпрокуратуру про погрозу вбивством. Прокурор області Чибисов, також знайомий з мухою не з чуток, підстрибом поскакав реєструвати донос і злочин в Єдиному реєстрі розслідувань.

Але його підлеглі виявились розумнішими – почали слідство із самого депутата, який, зміркувавши, що запис викриє не мій злочин а його завідомо неправдивий донос, приховав її від гріха подалі (а може і з’їв).

Словом, спершу думаємо, потім голосуємо. Навпаки не можна ніяк – країна хоч і велика, але не гумова і може закінчитись. Точніше прикінча її оці – ображені.

 

Читати "Моя Київщина" у Facebook