#

Сергій Возний (екс-голова Києво-Святошинської РДА): генерал Ценов - це людина, яких сьогодні мало!

06.06.2019 08:48
Сергій Возний (екс-голова Києво-Святошинської РДА): генерал Ценов - це людина, яких сьогодні мало!

З приводу подання рапорту про відставку генерала Нацполіції Київської області Ценова Дмитра Миколайовича, особисто моя думка: генерал Ценов - це людина, яких сьогодні мало! Цей вчинок ще раз підкреслює його людські цінності! Його свідомість, відповідальність, людяність та внутрішню силу!

Коли ти – керівник, кожну мить ти маєш нести відповідальність за колектив, який очолюєш, що б там не було. Він це зробив зараз, як і робив це весь час, що я його знаю! У 2014 році, коли я був головою Києво-Святошинськоі РДА, Дмитро Миколайович очолював тоді ще міліцію Києво-Святошинського району.

Ми кожен день співпрацювали. Я думаю, не потрібно нагадувати, в якому моральному та матеріальному стані була міліція у 2014 році. Ніхто не розумів, як будуть розвиватись події в країні, але ми розуміли, що потрібно організовувати оборону та самооборону України від країни-агресора. Дмитро Миколайович приклав максимум зусиль з властивою йому наполегливістю та впертістю, щоб забезпечити особовий склад Києво-Святошинського РВ технікою, бензином, одягом, бронежилетами, касками, провізією та іншими в край необхідними тоді речами. Максимально прикладав зусиль для подолання криміногенної ситуації як в районі, так і в країні. Він проявив себе як ПАТРІОТ своєї держави!

Я хочу подякувати генералу Дмитру Миколайовичу, за вірну службу народу України! Переконаний, що такі люди потрібні нашій країні! 

Особливо, коли ми маємо намір вичистити прогнилу владну систему та зміцнювати нашу державу!

Читати "Моя Київщина" у Facebook