#

Сергій Возний (екс-голова Києво-Святошинської РДА): Про хід слідства стосовно обвалу арени "FAVORITE FIT" у Вишневому

28.07.2019 11:53
Сергій Возний (екс-голова Києво-Святошинської РДА): Про хід слідства стосовно обвалу арени "FAVORITE FIT" у Вишневому

Виконуючі свій громадянський обов’язкок та як депутат Києво-Святошинської районної ради Київської області, черговий раз наполегливо поцікавився про хід слідства стосовно обвалу арени "FAVORITE FIT" у Вишневому!!! Був приємно вражений стадією, на якій знаходиться слідство, в чому подякував нач.поліції Киівської області АНДРІЙ НЕБИТОВ та заступнику поліції, який відповідає за слідство, СЕРГІЙ РЕКУН !!! Тільки злагоджені та принципові дії поліції та всіх правоохоронних органів в цілому, забезпечать порядок в нашій державі, та убезпечать нас від злочинних дій різного роду ГІВНЮКІВ-безгосподарників минулого в майбутньому!!! У провадженні слідчого управління Головного управління Національної поліції в Київській області перебуває кримінальне провадження № 12018110200000420 від 20.01.2018 за фактом розтрати бюджетних коштів під час будівництва та неналежного будівництва спортивної арени на території Вишнівської ЗОШ I-III ступенів № 4, яка знаходиться за адресою: Київська область, Києво-Святошинський район, м. Вишневе, вул. Машинобудівників, 3, що призвело до обвалу її даху, а саме за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 5 ст. 191, ч. 1 ст. 275 КК України.

Під час досудового розслідування директору генерального підрядника повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України, інженеру-будівельнику генерального підрядчика та особі, яка відповідала за технічний нагляд, повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 275 КК України.

В рамках вказаного провадження до Києво-Святошинського районного суду Київської області скеровано обвинувальний акт за обвинуваченням директора генерального підрядника у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України, інженера-будівельника генерального підрядника та особи, яка відповідала за технічний нагляд, у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 275 КК України.

На даний час планується повідомити про підозру особам, які розробляли, затверджували та погоджували проект вказаного будівництва, а також особам, які дозволили ввести в експлуатацію вказаний об’єкт.

Встановлено, що договір підряду на виконання робіт по виготовленню та монтажу куполу спортивної арени Вишнівської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 4, яка знаходиться за адресою: Київська область, Києво-Святошинський район, м. Вишневе, вул. Машинобудівників, 3, було укладено із ТОВ "ПІВДЕНЬМОНТАЖБУД".

Крім того, встановлено, що схожий об’єкт будується у смт. Краснокутськ Харківської області, введення в експлуатацію якого планується на вересень 2019 року. Роботи по зведенню куполу вказаного об’єкту здійснюються ТОВ "Будінженердевелопмент" за проектом, схожим на проект спортивної арени на території Вишнівської ЗОШ I-III ступенів № 4, яка знаходиться за адресою: Київська область, Києво-Святошинський район, м. Вишневе, вул. Машинобудівників, 3.

У зв’язку із викладеним, начальником слідчого управління Головного управління Національної поліції в Київській області Рекуном Сергієм Сергійовичем направлено лист до Харківської обласної державної адміністрації з повідомленням про необхідність ретельної перевірки будівництва вказаного об’єкту, новобудови, щодо його проектування, технічного нагляду під час будівництва та прийняття в експлуатацію, з метою уникнення негативних наслідків, які б могли спричинити руйнування аркового покриття. 

На изображении может находиться: 3 человека, люди сидят и в помещении

Читати "Моя Київщина" у Telegram