#

Сергій Возний (екс-голова Києво-Святошинської РДА): продовжуємо піклуватись про ветеранів!

02.07.2018 17:05
Сергій Возний (екс-голова Києво-Святошинської РДА): продовжуємо піклуватись про ветеранів!

Днями, разом з дружиною та боярськими колегами, привітали ветерана Павла Івановича Ванцовського з днем народження.

Павло Іванович повний оптимізму і говорить , що на свій 100-й день народження, збирається організувати більші посиденьки!! Многіі літа Вам!!!

Ветеран Другої світової війни, розвідник, Ванцовський Павло Іванович, святкував 92-річчя. Сьогодні він активний учасник місцевої ветеранської організації, має велику кількість нагород.

Павло Іванович є прикладом молодому поколінню в тому, що сповнений оптимізму. Жартома зазначає, що готовий консультувати чиновників як керувати країною. Його оптимізм полягає у тому, що він не перестає будувати плани на святкування. На свої 100 років хоче зібрати велике свято, запросити керівників різного рівня, знайомих, друзів та близьких.

З Павлом Івановичем познайомився ще у 2014 році, будучи головою РДА. Ще тоді був здивований наскільки багато енергії та наполегливості в цій людині, яка жага до життя, бо пройшовши такий нелегкий час війни, зараз, в мирний час, залишитися оптимістом дуже непросто. Цьому потрібно було б учитись й молодому поколінню.

На жаль, мало хто приїхав на 92-річчя, але маю надію, що плани нашого ветерана збудуться, і його 100-річний ювілей стане гучним святом.

Користуючись нагодою, запросив Павла Івановича на відзначення 9 травня.

Читати "Моя Київщина" у Telegram