#

Сергій Возний (кандидат у нардепи): Смірнова та Лєзнік - гівнюки-корупціонери!

15.07.2019 16:57
Сергій Возний (кандидат у нардепи): Смірнова та Лєзнік - гівнюки-корупціонери!

Люди хочуть справедливості!!! Сьогодні споглядаю, як усі кандидати до ВР на селфопозитиві вирулють свої виборчі кампанії !!! Майже ніхто не хоче згадати про кандидатів до Верховної Ради, яким у тюрмі потрібно сидіти, а не виборами займатись!!! Для прикладу приведу вам, шановні виборці, випадок зі спортивною ареною "Фаворит" у місті Вишневому.

За моєю інформацією (це підтверджують офіційні джерела в ЗМІ), це будівництво (тіпа щось розбираються в управлінні ) курували чиновники Києво-Святошинськоі РДА СМІРНОВА та ЛЄЗНІК, а корупційні кошти із підрядних організацій йшли до них у кишені!!! Ви розумієте, що ці безтолкові та нахабні гівнюки, фактично вкрали у нас надійність та міцність цієї будівлі , що призвело до її обвалу!!!

Ви розумієте, що 17млн грн наших із вами коштів витрачено на вітер!!! Ви розумієте, що якщо ці гівнюки-корупціонери не сядуть, то нові хто прийде після них , теж будуть красти нашу з вами безпеку та бюджетні кошти !!! Сьогодні мої юристи готують відповідні заяви до правоохоронних органів та президента України !!! Я не хочу більше терпіти таких ГІВНЮКІВ в моїй державі по всіх вертикалях влади!!!

Читати "Моя Київщина" у Telegram