#

Що пов'язує матраци, пісок і Михайла Бродського

Володимир Гайдамачук (активіст)

06.04.2020 14:55
Що пов'язує матраци, пісок і Михайла Бродського

Останнім часом на медійному ринку потайки обговорюють інформацію про те, як один з найвідоміших українських новинних порталів "Обозреватєль" бізнесмена і політика Михайла Бродського опинився у "чорному списку" найбільшого світового пошуковика Google. В результаті величезний інтернет-ресурс зник з лічильників. А все – через "джинсу" та відверту "жовтуху", яку розганяв Бродський, аби заробити грошей. Подейкують, це сильно засмутило "матрацного" олігарха, який, як відомо, десятиріччями торгує у Києві тюфяками та різними підстилками, але зараз – через коронавірус – і тут змушений був закритися.

Тим не менш, у Михайла Юрійовича лишився один бізнес, який приносив і продовжує приносити йому шалені гроші. Йдеться по намив піску на Київщині. Причому намив – через "Київський річковий порт" - здійснюється абсолютно незаконно. Банально захоплюються цілі акваторії на Дніпрі. Особливо це стосується Обухвського району, де чорні "піскарі" заробляють десятки мільйонів, тупо не платячи ні копійки до бюджету. Про це активісти і політики говоряться мало не щорічно, але правоохоронні органи вперто не звертають на це уваги.

Загалом, Бродський разом зі своїм компаньйоном нардепом від "ЗаЖопу" Нестором Шуфричем перетворили Київрічпорт на "порт одного багажу" - піску. У цілому, у Бродського гарно виходить промивати – пісок під Києвом і мізки українцям завдяки своєму інформаційному "сміттєвому бачку"…

Читати "Моя Київщина" у Telegram